2012 Acadia transmission issues - Page 9 - GMC Acadia Forum: AcadiaForum.net
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #81 of 82 (permalink) Old 03-08-2019, 12:09 AM
Super Moderator
 
speleos's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 17,330
Garage
Quote:
Originally Posted by Skyline91 View Post
Michelle with GMC Customer Service, Please message me about my 2012 Acadia Transmission!!
@Skyline91, you must initiate the message with GMC Customer Service. Supply them with your vehicle information (year, build, VIN, mileage) and a description of your complaint in a PM. Someone at GMC should follow up with you through either PM here, or email. I don't think Michelle even works there any more.

2007 Acadia SLT-2, 'HiYo' Silver outside, Ebony/Titanium inside, no NAV, no HUD, no errors
speleos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #82 of 82 (permalink) Old 04-08-2019, 03:58 PM
Newbie
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by Skyline91 View Post
Hrbeta:

"I'm not that crazy after all. Service Director Dan Fielder drove my Acadia along with me, and got to experience the problem.
Moments earlier a mechanic had driven the car and dismissed my complaint citing wind gusts as the cause.
It seems only after Fielder drove the car, the dealer took me seriously. What is frustrating is that they had not even checked for bulletins from GMC, now they did, and BINGO there is one stating exactly was I was complaining about.
Did I mention I had visited this dealer ten days ago for them to check my car, and they sent me on my merry way with the uncomfortable feeling they thought I was imagining things? They are taking the car in now and I hope they'll fix it, so far I cannot say I'm satisfied with GMC's service."


Can you please share the bulletin from GMC you refer to above? My 2012 Acadia has been doing this since 2014 with no answers from dealership service -it's a dangerous issue. Thank you so much.
Skyline91.

Did you everget that bulleting number?

last week my 2012 AWD Acadia was doing similar issues..
1. while driving, door locks engage/disengage
2. trans appears to slip into Neutral (high rev/ no power)
3. traction control engages/disengages and the vehicle lurches forward and hard stops
4. trans enters some sort of Limp home mode where it allows me to drive only up to 60mph, @4000 rpm (like 3rd gear)

I call OnStar and they pull codes for me while enroute to the Dealer:
ECM code =U0101
TCM code= none (failed to probe module)
ABS code= U0101
Abs code= C0561 (issue with traction control system)- "service within 7 days"
Service manager seems clueless,,,"might be water in the fuse box"

any help or eventual solutions would be appreciated
mjgruber7 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the GMC Acadia Forum: AcadiaForum.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome